User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: FindRetros

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    13
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0

    FindRetros

    So im trying to log into Fresh but the FindRetros screen keeps popping up whenever I type in fresh-hotel.org So you know i press "Vote" but nothing is working now I cant get in fresh? Am I banned or is this happening to anyone else?

  2. #2
    Orange VIP aligamerzone21's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Earth
    Age
    20
    Posts
    577
    Likes (Given)
    199
    Likes (Received)
    95
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Yeah its annoying

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    13
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    So you're getting it too? @aligamerzone21

  4. #4
    Orange VIP aligamerzone21's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Earth
    Age
    20
    Posts
    577
    Likes (Given)
    199
    Likes (Received)
    95
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Eartha View Post
    So you're getting it too? @aligamerzone21
    Yes i thought it was only me but it wasnt its pretty annoying

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    New York
    Posts
    112
    Likes (Given)
    18
    Likes (Received)
    19
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Eartha... you must wait it out. When this page comes up, wait until there is a "test" above the vote button. Once this mini "test" or a button comes up to see if you "are a robot", then you must do that. Once completed, you can vote and advance to the hotel. The button/test should come up shorty. If it doesn't I'd suggest to get a new browser / reload the web / restart your computer.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    13
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Oceans View Post
    Eartha... you must wait it out. When this page comes up, wait until there is a "test" above the vote button. Once this mini "test" or a button comes up to see if you "are a robot", then you must do that. Once completed, you can vote and advance to the hotel. The button/test should come up shorty. If it doesn't I'd suggest to get a new browser / reload the web / restart your computer.
    Oceans, thank you for the advice, I downloaded Opera and Mozilla Firefox (not even bothering going on Explorer) but it was the same. Everyday I try going on fresh, reloading the page, etc, nothing works. I always turn off my computer then log back in, again nothing. I also dont see the "test"

  7. #7
    <3 Provision1's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    89
    Likes (Given)
    125
    Likes (Received)
    47
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rep Power
    6
    When you open find retros there is usually a a box you have to click to prove you are not a robot , then you can click vote . if this still dont work then try disabling your adblock and clearing your cache.

  8. #8
    Orange VIP aligamerzone21's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Earth
    Age
    20
    Posts
    577
    Likes (Given)
    199
    Likes (Received)
    95
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Provision1 View Post
    When you open find retros there is usually a a box you have to click to prove you are not a robot , then you can click vote . if this still dont work then try disabling your adblock and clearing your cache.
    disabling adblocker is like hell.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    13
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Provision1 View Post
    When you open find retros there is usually a a box you have to click to prove you are not a robot , then you can click vote . if this still dont work then try disabling your adblock and clearing your cache.
    I cleared my cache and I dont have adblock anymore so what am I doing wrong?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    New York
    Posts
    112
    Likes (Given)
    18
    Likes (Received)
    19
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    That's quite odd then.... it should be working. Maybe your computer is old? Is it slow? Maybe you have to delete some things.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
◮ Top