User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: Can't open client

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    29
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    12
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0

    Can't open client

    I'm not sure if this is the right place, please move if it's wrong.

    The last 2 or 3 days, I've not been able to log in to the client. I sign in, get directed to fresh-hotel.org/me, the click "Enter Fresh Hotel".

    This will either A) Open a new window like it's meant to,
    or B) Open a new tab.

    Either way, it takes me back to the log in page, and the original page will crash. This is just a vicious cycle of me logging in, trying to enter the client, then getting redirected to log in again. If in the rare chance it does open the client properly, it sticks on 76%. I've very rarely been able to login over the last couple days, and it can sometimes take 20-30 minutes of trying. I've cleared my cache, cookies etc, and nothing seems to be working. Not sure if this is a known error or not, but it's beginning to get a little annoying.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    4
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    I am also getting this right now, was completely fine yesterday. Whats more, I have just cleared cache, added a firewall exception, updated both flash and java and it is still stuck at 76%. I did everything recommended in the help thread and nothing has resolved it.

    As I said, it was completely fine just 20 hours ago.

  3. #3
    Queen Of Fresh





    Chels's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Uk
    Posts
    1,294
    Likes (Given)
    31
    Likes (Received)
    279
    Mentioned
    173 Post(s)
    Tagged
    48 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Mine also @Afrojoe, worked till i reloaded, might be down? not sure

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    29
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    12
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Mine has been like this for a couple days, even when people can log on no problem. Not sure if it's an issue on my end.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    4
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Sachorach View Post
    Mine has been like this for a couple days, even when people can log on no problem. Not sure if it's an issue on my end.
    https://forum.fresh-hotel.org/showth...ll=1#post18506

    Have you checked out these solutions? Especially the java & flash updates. And resetting plugins.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    29
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    12
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Yeah, I've done all of that

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Toronto
    Age
    27
    Posts
    358
    Likes (Given)
    27
    Likes (Received)
    54
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Its working for me now ( earlier it wasnt )

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    29
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    12
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    I'm online, but I'm still having this problem. Took me 5 attempts to get on this morning.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    5
    Likes (Given)
    2
    Likes (Received)
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Having the same issue, The loading screen has been loading for 10 minutes, reloaded a ton of times.
    I was playing, it lagged then disconnected and now it just won't load?? worried now because I was in a bet and now can't get online to pay them ;s

  10. #10
    It's clobberin' time!
    Kane's Avatar
    Join Date
    Apr 1994
    Posts
    1,918
    Likes (Given)
    171
    Likes (Received)
    773
    Mentioned
    628 Post(s)
    Tagged
    88 Thread(s)
    Rep Power
    10
    This issue has now been resolved.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. can't find 2 pieces of furni in fresh client
    By peeta in forum Help and Support
    Replies: 2
    Last Post: 05-02-2016, 02:41 AM
  2. Browser and Client won't load?
    By Aeron in forum Help and Support
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2015, 12:22 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 04-12-2015, 05:07 PM
  4. Issues connecting to Client
    By JizzCake in forum Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-2015, 09:52 PM
  5. Problem with Client?
    By omanko in forum Help and Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2015, 12:19 AM

Members who have read this thread: 1

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
◮ Top